SMARTER nudi novu uslugu pripreme dokumentacije za EU program promocije poljoprivrednih proizvoda

enjoy its form europe

U drugoj polovini siječnja otvara se natječaj za promociju poljoprivrednih proizvoda koji omogućuje promoviranje hrvatskih kvalitetnih proizvoda. Riječ je o novom pozivu Europske komisije za podnošenje prijedloga za mjere informiranja i promocije povezane s poljoprivrednim proizvodima koje se provode na unutarnjem tržištu EU i u trećim zemljama. Natječaj će biti otvoren tri mjeseca, zbog čega bi se hrvatski proizvođači već sada trebali odlučiti za sudjelovanje u ovoj mjeri.

SMARTER pruža uslugu pripreme dokumentacije za Izradu Programa informiranja i promocije hrvatskih proizvoda, koji će uključiti sve potrebne elemente koje zahtijeva Uredba EU, ali i pravila koja je utvrdila Europska komisija za promocije u 2020. godini za EU Program Promocije poljoprivrednih proizvoda: “Enjoy, it’s from Europe”. Navedenim programom želi se pomoći subjektima u sektoru proizvodnje hrane da se probiju na međunarodna tržišta ili konsolidiraju svoj položaj na tim tržištima te da se potakne svijest europskih proizvođača o naporima koje poduzimaju europski proizvođači hrane u osiguranju kvalitete svojih proizvoda.

Pozivamo sve reprezentativne organizacije proizvođača proizvoda ili sektora koji se kroz program žele promovirati da se pripreme za ovaj Javni poziv. Reprezentativne su one organizacije, bez obzira na njihov pravni oblik, koje predstavljaju najmanje 50 posto broja proizvođača ili obujma ili vrijednosti utržive proizvodnje dotičnog proizvoda ili sektora. Priznate proizvođačke organizacije su također prihvatljivi prijavitelji.

Proizvođači često ističu potrebu da se promovira kvaliteta naših proizvoda, ističu da je naša kvaliteta iznad kvalitete konkurenata, da je naše tržište preplavljeno proizvodima lošije kvalitete, a da s time potrošači nisu upoznati. Ovim Programom može se postaviti kvalitetna strategija promocije proizvoda, mogu se izraditi svi potrebni promotivni materijali, provesti osmišljene marketinške kampanje te upoznati potrošače o našim kvalitetnim proizvodima.

Povezane objave

Leave a comment

Together we are Smarter

SMARTER
info@smarter.hr
Radnička cesta 39
10000 Zagreb, Croatia
+385 1 6132 130